Data/Hora
23/02/23 - 31/12/23
00:00

Categories


Descripció

HOMOLOGA JA EL TEU TÍTOL!

El Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Lleida- Enginyers Lleida ofereix la possibilitat de cursar el Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals (PRL) per la Universitat Francisco de Vitoria adaptat a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), nivell 3 MECES i nivell 7 EQF; una formació impulsada per Wolters Kluwer, juntament amb la Fundación Técnica Industrial i Enginyers Lleida, i verificada per l’ANECA (Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación).

El Màster inclou les tres especialitats: Seguretat, Higiene i Ergonomia, amb l’accés durant un any a CISSLAB Prevención de Riesgos Laborales.

Modalitat: e-learning

Hi haurà un seguiment personalitzat per part dels tutors a traves de la plataforma, correu electrònic i també per via telefònica, amb el suport de sessions sincrònes.

Avaluació: Contínua.

Crèdits: 60 ECTS

Dates:

Inici: 23 de febrer de 2023
Final: Desembre 2023

Data límit inscripció: 3/2/2023 (Places limitades)

El Màster inclou descomptes especials per a col·legiats i col·legiades que disposin de títol no Universitari de Tècnic Superior en PRL i és bonificable per FUNDAE. Hi ha la possibilitat de pagament fraccionat i descomptes en matrícula anticipada.

Per a més informació, així com a per a formalitzar la matrícula, us podeu posar en contacte amb el Sr. Luis Antonio Duran al telèfon 699 49 77 51 o per correu electrònic: aduran@wke.es

Màster online en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Francisco de Vitoria (PDF)

 

Màster online en Prevenció de Riscos Laborals, amb descomptes per a col·legiats. Febrer 2023