Data/Hora
18/04/23
17:00 - 18:00
Categories
Descripció
TEMA 1 : ALIMENTACIÓ I PATOLOGIA
- Alimentació i diabetis: amb o sense insulina
– La diabetis és una malaltia que es relaciona només amb el sucre?
– Per què al matí sempre tinc el sucre alt?
-Com és que tinc el sucre alt si no he menjat res?
- Alimentació i colesterol
-Quins aliments fan pujar el colesterol?
-Com és que tinc el colesterol alt i no menjo embotits?
-Com és que m’ha pujat el colesterol a la menopausa?
- Alimentació i tensió arterial alta (HTA)
-Quins aliments fan pujar la tensió arterial?
-Si no prenc sal, perquè tinc la tensió alta?
- Alimentació i osteoporosis
-Per què tinc colesterol i osteoporosis?
-Com és que tinc el colesterol alt i la vitamina D baixa?
-He de prendre llet per tenir una bona salut òssia?
- Alimentació i restrenyiment
-Com evitar el restrenyiment?
-Els aliments integrals estan contraindicats en casos de restrenyiment?
-Si prenc tots els aliments integrals, perquè tinc restrenyiment?
-Per què tinc restrenyiment si menjo molta verdura?
TEMA 2: ETIQUETATGE NUTRICIONIAL
Interpretació de la etiqueta nutricional
- Com sé si un aliment es saludable o no?
- Els aliments suplementats de proteïna són bons?
- Els aliments baixos en greix són saludables?
- Els aliments sense sucre no engreixen?
Dirigit a: Totes aquelles persones que estiguin interessades en com millorar la seva alimentació
Docents/Ponents: Anna Companys Soldevila – dietista. Nutricionista col·legiada núm CAT0001258
Ubicació: C/Aribau, 8, 25008, Lleida
Inscripció
- Aforament : 30
- Crèdits : 0
- Hores : 1
- Preu : Gratuït
