Data/Hora
18/04/23
17:00 - 18:00

Categories


Descripció

Inscripció

TEMA 1 : ALIMENTACIÓ I PATOLOGIA

  • Alimentació i diabetis: amb o sense insulina

– La diabetis és una malaltia que es relaciona només amb el sucre?

– Per què al matí sempre tinc el sucre alt?

-Com és que tinc el sucre alt si no he menjat res?

  • Alimentació i colesterol

-Quins aliments fan pujar el colesterol?

-Com és que tinc el colesterol alt i no menjo embotits?

-Com és que m’ha pujat el colesterol a la menopausa?

  • Alimentació i tensió arterial alta (HTA)

-Quins aliments fan pujar la tensió arterial?

-Si no prenc sal, perquè tinc la tensió alta?

  • Alimentació i osteoporosis

-Per què tinc colesterol i osteoporosis?

-Com és que tinc el colesterol alt i la vitamina D baixa?

-He de prendre llet per tenir una bona salut òssia?

  • Alimentació i restrenyiment

-Com evitar el restrenyiment?

-Els aliments integrals estan contraindicats en casos de restrenyiment?

-Si prenc tots els aliments integrals, perquè tinc restrenyiment?

-Per què tinc restrenyiment si menjo molta verdura?

TEMA 2: ETIQUETATGE NUTRICIONIAL

Interpretació de la etiqueta nutricional

  • Com sé si un aliment es saludable o no?
  • Els aliments suplementats de proteïna són bons?
  • Els aliments baixos en greix són saludables?
  • Els aliments sense sucre no engreixen?

Dirigit a: Totes aquelles persones que estiguin interessades en com millorar la seva alimentació

Docents/Ponents: Anna Companys Soldevila – dietista. Nutricionista col·legiada núm CAT0001258

 

Ubicació: C/Aribau, 8, 25008, Lleida

Inscripció

Aforament : 30
Crèdits : 0
Hores : 1
Preu : Gratuït

Jornada sobre alimentació, salut i malaltia